Нови сателитни изображения предлагат ясен поглед върху последиците от унищожаването

...
Нови сателитни изображения предлагат ясен поглед върху последиците от унищожаването
Коментари Харесай

Пълното опустошение от атаката с крилати ракети срещу руски кораб излиза наяве

Нови сателитни изображения оферират явен взор върху последствията от унищожаването на десантния транспортен съд на съветския флот от клас Ropucha Novocherkassk. Има ясни вреди на кея, където плавателният съд, който в този момент е просто изгорен транспортен съд, е дебаркирал в пристанищния град Феодосия на окупирания от Русия Кримски полуостров. Новочеркаск претърпя голям брой вторични детонации, в това число една, която сътвори голямо огнено кълбо, откакто беше ударен от украински изстрелвани от въздуха крилати ракети, както можете да прочетете повече в първичния репортаж на The War Zone.

Подробности за опустошението може да се види в сателитно изображение с висока разграничителна дарба на Феодосия, направено през днешния ден, което The War Zone получи от Planet Labs и друго от Maxar Technologies, направено през вчерашния ден. Кристиан Трибърт от New York Times беше първият, който показа изображението на Maxar.

Изображенията демонстрират потопените остатъци от Новочеркаск и най-малко един изразителен ударен кратер и хлътналост в к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР