Нови разкрития за жестоките убийства в Бургас на Юмер Мехмед

...
Нови разкрития за жестоките убийства в Бургас на Юмер Мехмед
Коментари Харесай

Нови разкрития за жестоките убийства в Бургас на Юмер Мехмед и Теодора Бахлова

Нови разкрития за жестоките убийства в Бургас на Юмер Мехмед и брокерката Теодора Бахлова. Телата на двамата бяха открити разчленени в края на лятото на разнообразни места в Бургас. Обвиняеми към този миг са строителният бизнесмен Станимир Рагевски и готвачът Деня Дичев, който оказал помощ в укриването на труповете. Полицията и прокуратурата към този момент са на заключителен стадий от следствието.

Със характерна видеотехника полицията на няколко пъти претърсила канализацията, наоколо до мястото, където били укрити останките на убитата брокера.

„ Находките, до които се добрахме, в резултат на тези дейности, бяха част от кос, бяха открити и зъб, в резултат на ДНК експертизата също се откри изрично, че това е на жертвата ", съобщи старши комисар Калоян Калоянов, шеф на ОД на МВР-Бургас.

„ Открит е и саблен трион. Електрическата част, от който е открито в междуетажна площадка към жилище, което е населявано от Деня Дичев ", съобщи Георги Чинев, началник на Окръжна прокуратура – Бургас.

По триона била открита тъкан на убития Юмер Мехмед. В заведение на обвинения за укривателство Деня Дичев, проверяващите разкрили телефон с предплатена карта от три години, само че употребен единствено един път, с цел да бъде извикана Юмер Мехмед. Причината за гибелта му не е ясна. Разследващите обаче имат версия за убийството на брокерката.

„ Твърде евентуално, че се касае за спор с веществен темперамент, в границите на който жертвата е търсила дали пари или някакви други движимости движими или недвижими от обвинения Рагевски и то упорито ", съобщи Светослав Маринчев, наблюдаващ прокурор.

Подробности проверяващите не дадоха. Майката на Теодора Бхалова обаче знае повода – тази първокласна постройка в центъра на Бургас, за която брокерката дала пари.

„ Имаше доста да се довършва още и тя им даде пари да довършат. И те ѝ дадоха обещание три жилището в Лозенец и до ден сегашен те даваха тези жилища ", сподели Стоянка Бахлова, майка на убитата Теодора.

Прокуратурата продължава със събиране на доказателствата, като ще се търси вид за по-строга присъда за обвинените.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР