Нови разкрития по случая със санаториума в Баня, Карловско.Както вече

...
Нови разкрития по случая със санаториума в Баня, Карловско.Както вече
Коментари Харесай

Шефката на санаториума в Баня принуждава служителите си да се подписват в нейна защита

Нови разкрития по случая със санаториума в Баня, Карловско.

Както към този момент Ви информирахме, управлението на профилираната болница за рехабилитация в град Баня лекувало фиктивно и по документи главно личния състав, в подмяна на това чиновниците получавали кашкавал и колбас. Управителката Божана Иванова също е била пациент на санаториума по клинична пътека фиктивно, без да употребява процедури.

Ден откакто екип на една от водещите национални малките екрани посетиха санаториума в Баня, с цел да снимат репортаж по сигнал, шефката Божана Иванова изготвила декларация в нейна отбрана, научи GlasNews.bg. Декларацията е била единствено една на брой и съгласно осведомени, чиновниците били принуждавани да се подписват на празни листове, които не били прикрепени законно към декларацията. Листовете били " хвърчащи " и надлежно подписите на чиновниците има опция да бъдат употребявани за користни цели.

В декларацията, с която разполагаме, е написано следното: " Тази декларация е подписана от всички чиновници на " СБР-НК " ЕАД София, филиал Баня, Карловско. С подписите си желаеме изразим изрично противоречие и разграничение от опитите на заинтригувани лица да дискредитират лечебното заведение, да уронят престижа на високоспециализирана, сертифициранаболница. "




Потребител в мрежата, представящ се също за някогашен чиновник на лечебното заведение, написа: " Как може да има подобен началник, който прави неточности, а след това се пробва да се скрие зад колектива, които тя самата ненавижда! Е няма такава безочливост от нейна страна! " и добавя: " Тези субекти са в ръководството единствено за личностна полза и нищо повече, те не милеят за поминъка на Баня, тъй като цялостен живот паразитират на гърба на обикновенния служащ!!! Днес са шефове, на следващия ден към този момент не са, само че другарствата, който са разрушили сред сътрудници и съграждани, изобщо не ги интересуват!!! "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР