Нови промени в Twitter предлага милиардерът Илон Мъск, дни след

...
Нови промени в Twitter предлага милиардерът Илон Мъск, дни след
Коментари Харесай

Мъск с още предложения за промени в Twitter

Нови промени в Twitter предлага милиардерът Илон Мъск, дни откакто купи 9,2% активи от обичаната си обществена платформа.

А точно - да се направи по-евтина и по-функционална абонаментната услуга на Twitter - Twitter Blue, която се тества в определени страни от юни предходната година.

Twitter Blue в този момент предлага на консуматори в Съединени американски щати, Канада, Австралия и Нова Зеландия опция да отдръпват туит след издание, да настройват външния тип на приложението си по друг метод, да четат публикации без реклами, и да получат достъп до тестови функционалности преди останалите. Всичко това - за 2,99 $ на месец.

Според Мъск това е висока цена за малко функционалности - и желае тя да се понижи, а потребителите, които изберат абонамента, да не виждат никакви реклами и да могат да заплащат в догекойн, шеговитата виртуална валута, която стана изцяло действителна, не без помощта на самия Мъск. В добавка те да получават синьото тикче за достоверен акаунт мигновено.

" Силата на корпорациите да диктуват политики нараства доста, в случай че Twitter зависи от рекламни доходи, с цел да оцелее ", счита създателят на SpaceX и Tesla.

Подобно на първото си предложение - да се добави бутон за редактиране на туитове - Мъск предложи и тези в анкета през профила си с 81 млн. почитатели.

Той попита своите почитатели и друго - дали централата на Twitter в Сан Франциско да бъде превърната в подслон за бездоми, тъй като " никой не идва да работи там ". За момента към 90% от интервюираните са дали отговор с " да ".

Convert Twitter SF HQ to homeless shelter since no one shows up anyway
— Elon Musk (@elonmusk)

Последната му анкета наподобява напълно шегаджийска - дали да се махне буквата w в Twitter.

Ден откакто Мъск купи най-големият дял в Twitter той бе признат и в борда на шефовете на компанията. Никой не държи същински надзорен пакет от платформата, и Мъск не може да купи над 15% от акциите, само че въздействието му видно е съществено - основният изпълнителен шеф мигновено показа първата му концепция за смяна.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР