Нови прогнози за времето показват, че Великобритания се насочва към

...
Нови прогнози за времето показват, че Великобритания се насочва към
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Британците са изправени пред още шест дни лед, дъжд и сняг, тъй като бурята Джоселин взривява Обединеното кралство

Нови прогнози за времето демонстрират, че Англия се насочва към шестдневен бараж от дъжд, лед и сняг, защото още една наречена стихия доближава сушата.

Очаква се бурята Джоселин да удари рано във вторник единствено часове след края на бурята Иша, която донесе ветрове със скорост 80 благи в час и лиши живота на петима души в Обединеното кралство и Ирландия от уикенда.

>

Силни ветрове и дъжд се предвиждат за северните, централните и западните елементи на Обединеното кралство, с голям брой жълти и кехлибарени предизвестия, издадени от Met Office за идващите 48 часа.

Вероятни са също зимни условия с цел да усилят проблемите, а водачите в далечния север са предизвестени за рискови условия на необработени заледени пътища във вторник сутринта.

След това метеорологичните карти от WXCharts демонстрират, че това е последвано от нов кръг от пороен дъжд, който също ще вали като сняг в редица региони.

Новият фронт от Атлантическия океан се чака да дойде късно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР