Нови проблеми за бившия американски президент Доналд Тръмп - американски

...
Нови проблеми за бившия американски президент Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Съхранявал ли е Тръмп секретни документи - появи се запис с неговия глас

Нови проблеми за някогашния американски президент Доналд Тръмп - американски медии разпространиха запис, който се допуска, че потвърждава, че Тръмп е съхранявал непозволено секретни документи.

Записът, с дължина към 2 мин, за първи път беше публикуван от CNN. На него се чува звук от прелистване на страници и гласът на Тръмп, който споделя: " Това е поверително ".

Независимо удостоверение на достоверността на записа няма, прецизират от BBC. Предполага се, че той е част от обвиняването против някогашния държавен глава.

По този случай Тръмп ще дава отговор по 37 обвинявания за погрешно предпазване на документи с сензитивна информация и възпрепятстване напъните на държавното управление да си ги върне.

В Ню Йорк ще се организира съвещание по другото дело против Тръмп. Адвокатите му желаят случая от кандидатпрезидентска акция през 2016 година, с тайното заплащане на пари на порнокатрисата Сторми Даниелс, с които да се откупи мълчанието ѝ за хипотетични връзки с Тръмп, да се гледа не в углавен съд в Манхатън, а във федерален.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР