Нови превозни документи влизат в сила от днес в столичния

...
Нови превозни документи влизат в сила от днес в столичния
Коментари Харесай

Нови превозни документи в столичния градски транспорт

Нови транспортни документи влизат в действие от през днешния ден в столичния градски превоз. Всички документи са налични онлайн и могат да бъдат зареждани на: webportal.sofiatraffic.bg

Въвежда се младежка абонаментна карта за пасажери до 26 години на цена от 250 лв. за цялата градска мрежа за една година. Студентската и ученическа карта става годишна на цена от 200 лв. за цялата градска мрежа, показва шефът на Центъра за градска подвижност Димитър Дилчев.

" Специална поддръжка има за младите родители и деца до 2 години. Вече ще може да употребяваме месечна карта на стойност 10 лева за цялата градска мрежа. Остава и най-търсеният артикул - годишната карта, като към този момент може да я платите на три вноски. Първата вноска е с годност три месеца и е на стойност 150 лева, втората вноска - за още три месеца на цена от 120 лева, третата вноска за идващите шест месеца е с цена 100 лв.. След издаване на тези документи опциите за зареждане съществуват и на платформата на ЦГМ в интернет ", изясни той.

Билетите за почасово пътешестване в градския превоз в София ще влязат в действие от януари 2023 година. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР