Нови предсрочни парламентарни избори няма да променят политическата ситуация в

...
Нови предсрочни парламентарни избори няма да променят политическата ситуация в
Коментари Харесай

Обществото не очаква сериозна политическа промяна и стабилизация ...

Нови предварителни парламентарни избори няма да трансформират политическата обстановка в страната счита болшинството (61%) от интервюираните в особено изследване, извършено за " Референдум ". Една пета считат, че изборите след неуспеха на договарянията даже ще задълбочат политическата рецесия. 15 на 100 виждат опция през избори обстановката на задънена улица в политиката у нас да се позволи. Малцина не могат да кажат.

 

Извън напрегнатия политически спор съгласно обществото у нас най-сериозните проблеми на страната се свързват с корупцията (38%). Запитаните виждат най-сериозните проблеми и в работата на правосъдната система (26%) и опазването на здравето (14%). Проблемите в енергетиката (6%), обществената политика (6%) и образованието също будят социална паника.

 

Проблемите са част от политическия спор в страната и постоянно са основа на консенсус за общи цели. В последните седмици обаче бяха изместени от политическия спор. В обстановка, в която респондентът е помолен да уточни единствено една, най-проблемна сфера, проблеми свързани с миграционните процеси, екологията и културата остават на по-заден проект.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР