Нови предметни награди и атрактивни моментни бонуси очакват лоялните клиенти

...
Нови предметни награди и атрактивни моментни бонуси очакват лоялните клиенти
Коментари Харесай

Нови награди за лоялните клиенти на А1 през септември в А1 клуб ти е на късмет

Нови предметни награди и атрактивни моментни бонуси чакат лоялните клиенти на А1 в „ Колелото на шанса “ в Моят А1. Кампанията ще продължи до 30 септември, а един път на ден всеки консуматор с регистрация в приложението или уеб версията на Моят А1 ще може да вземе присъединяване и да тества шанса си.

„ Колелото на шанса “ в платформата Моят А1 сега е с два нови бранша, които дават опция за присъединяване в тегленето на предметни награди. Всяка седмица от септември ще се раздават по 20 ваучера на стойност 100 лева за гориво от бензиностанции „ Петрол “ и по 20 безжични слушалки ttec Mode. Всеки участник, попаднал на някой от новите браншове, може да съобщи присъединяване, като попълни кратка регистрационна форма.

Моментните дигитални награди, които потребителите могат да завоюват, включват
бонус пакети за мобилен интернет, минути за диалози и SMS-и. А едни от най-примамливите моментни награди, от които може да се възползва всеки в границите на 24 часа, са неограничените минути за национални диалози и неограничените МВ мобилен интернет на оптималната скорост.



Играта на телекомуникационния оператор е единствено една от аргументите записаните в Моят А1 да употребяват платформата всеки ден. Тя дава опция за ръководство на услугите, заплащане на сметки и обзор на детайлна информация бързо и елементарно 24 часа в денонощието през компютър или смарт телефон. Приложението е с освежен дизайн, който прави потребителското преживяване още по-добро, а „ Колелото на шанса “ същински особено.

А1, част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова, сателитна и мобилна телевизия, четири лични спортни канала с марката MAX Sport, платежни услуги, ICT, cloud и IoT бизнес решения. През 2022 година A1 България регистрира доходи от 640,4 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 254,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 26 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония и Сърбия, а приходите на Групата за 2022 година надвишават 5 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни снабдители в света.

(платено съобщение)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР