Нови подробности за издирвания мъж от Костенец - Стоян Зайков,

...
Нови подробности за издирвания мъж от Костенец - Стоян Зайков,
Коментари Харесай

От полицията с нови разкрития за издирвания Стоян Зайков. Два сигнала, че са го видялли тази нощ. Една година той бил без...

Нови детайлности за търсения мъж от Костенец - Стоян Зайков, разкри шефът на ОДМВР-София Николай Спасов.

``
реклама

В последните 12 часа са получени два сигнала, че обвиненият в убийството на някогашната му другарка Милена Шишкова е забелязан в Горна баня.



" Първо, към 20 ч., се е обадила млада дама, която е видяла мъж с сходно изложение покрай стадиона, където има и параклис. Веднага са изпратени екипи там, обходен е региона, пуснат е и дрон, само че диря от мъжа не е открита. Вторият сигнал е от 0,30 ч. отново в Горна баня. Деца споделят, че са видяли човек, който се насочва към къща, която е необитаема. Проверена е постройката, само че нямаше никой ", заяви Спасов.

Той разкри и детайлности за Зайков. " Познавали са го служителите на реда, правил е обири преди. Любопитното е, че в последната една година не е употребил мобилен телефон, което е необичайно. Бил е асоциален, не е харесвал публични места като заведения и занимания. Човек, който познава региона, и е израстнал тук в тази пресечена околност. Разхождал се е постоянно, карал е мотор. Имал е единствено трима-четирима другари, които разпитахме и споделиха, че не считат, че е податлив към самоубийство ", добави Спасов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 n eXu s (преди 34 секунди) Рейтинг: 35484 | Одобрение: -39416 Аз го видях.......на фотография  Ухилен  Ухилен  Ухилен Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР