Нови образи, преобразявания в големи звезди от световната сцена и

...
Нови образи, преобразявания в големи звезди от световната сцена и
Коментари Харесай

Константин разчита на пищни форми за образа на Алла Пугачова в „Като две капки вода“

Нови облици, преобразявания в огромни звезди от международната сцена и положително въодушевление чакат осемте участника по време на втория лайв на паметното шоу „ Като две капки вода “ .

Победителят от първото шоу – Константин , ще би трябвало да остави настрани мъжкарското лъчение и да се трансформира в чувствената Алла Пугачова . „ Усещам се като омърсен след първата ми поява “, майтапи се артистът, който признава, че връзките с участниците и екипа са доста по-важни от успеха. Новият облик, който ще изправи за първи път Коцето на токчета, ще бъде предизвикателство освен като визия, само че и като осъществяване. „ В началото бях по-скован, само че след това се разпрострях като ветрило. С Гъмов коментирахме, че в последна сметка иска ми се получи женският облик, тъй като имам огромни гърди “, продължава в своя занимателен жанр първият победител, който към този момент се приготвя за шоуто в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA.
 Константин NOVA
След танците на Михаела Филева сексапилната Златка Райкова ще влезе в облика на Ваня Костова и за задачата ще би трябвало да акцентира на вокално осъществяване и мощно наличие.
 Златка Райкова NOVA
Софи Маринова ще се впусне в рок видоизменение като фронтмена на емблематичната група Scorpions. „ Не знам текстовете, само че обичам да чувам тези части. Надявам се да се оправя добре с тази група! “, споделя след впечатляващата си първа поява любимката на публиката.
 Софи Маринова NOVA
Как ще се оправят останалите участници? Кой ще бъде победител във втория лайв на неповторимото шоу за преобразявания? – ще разберете в „ Като две капки вода “ в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Следете   и за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на , а задачите епизоди на предаването гледайте в .
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР