Нови легла и матраци изпрати Сдружението на частните предприемачи и

...
Нови легла и матраци изпрати Сдружението на частните предприемачи и
Коментари Харесай

Сдружението на предприемачите в Пазарджик с дарение за пострадалите от наводненията

Нови кревати и матраци изпрати Сдружението на частните бизнесмени и работодатели в Пазарджик като подаяние за потърпевшите от наводнението през септември в Карловско. Дарението е в съгласие с кмета на Община Карлово доктор Емил Кабаиванов, тъй че да бъде обезпечено най-необходимото все още за хората, останали без мебелировка.

Сдружението на бизнесмените инициира акция измежду своите членове и след разискване с с управление на Община Карлово закупи 30 нови кревати и нови матраци за потърпевшите фамилии.

„ Винаги сме помагали в сложни моменти. За последните две години имаме пет дарителски акции, част от които са свързани с коронавирус пандемията, направихме и подаяние на едно учебно заведение, а тази заран изпратихме и дарението за потърпевшите от наводнението в Карловско. Искам да изкажа благодарността си към членовете на Сдружението на бизнесмените за това, че постоянно сме били единни в готовността си да помогнем. Благодаря и на приятелите на Сдружението, които постоянно се включват в дарителските ни акции ”. Това съобщи ръководителят на Сдружението на бизнесмените Иван Неделчев тази заран по време на товаренето на дарението.

Дарението беше разпределено от Община Карлово още през днешния ден и потърпевшите получиха новите кревати и матраци.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР