Нови коли в България вече могат да бъдат купувани по

...
Нови коли в България вече могат да бъдат купувани по
Коментари Харесай

Продават нови коли онлайн

Нови коли в България към този момент могат да бъдат купувани по интернет. Голяма вест за автомобилния бизнес се роди тази седмица в софийския шоурум на Infiniti. Там вицепрезидентът на японската компания за Европа, Африка и Близкия изток Раул Пичело и шефът на столичния център на Infiniti Владимир Еленков показаха първия у нас онлайн уебсайт за продажба на нови коли. Това и първата в света сходна платформа за младата премиум марка. Като жест към бъдещите консуматори от нашата страна адресът се изписва на български език (вижинфинити.бг).
 Директорът на софийския Infiniti център Владимир Еленков показва опциите на новата онлайн търговия с нови коли. Директорът на софийския Infiniti център Владимир Еленков показва опциите на новата онлайн търговия с нови коли.
Благодарение на новия уебсайт евентуалните купувачи и заинтригувани клиенти могат да осъществят целия развой по подписване на договорката от компютър, таблет или смарт телефон, без даже да стават от стола. При сполучливо завършване на процеса, компанията доставя поръчаната нова кола на посочената локация. Тези, които не са подготвени да създадат онлайн покупка, имат опция да насрочат тестдрайв на избран от тях адрес или да доуточнят детайлите с съветник по продажбите.

Като новаторска марка Infiniti е измежду пионерите в международен мащаб, които оферират покупка на нови коли онлайн. На основания уебсайт клиентите могат да прегледат всички модели, да конфигурират стремежи автомобил като мотор, цвят, екстри и да получат цялостна информация за оборудването. Менюто на уеб страницата е доста елементарно за приложимост, като дава разнородни благоприятни условия. Една от тях е опцията клиентът да предложи на Infiniti остарялата си кола за изкупуване на пазарна цена. За междинната стойност на използваните коли се прави директна информация в най-популярния портал за транспортни средства втора употреба съгласно модела, годината на произвеждане и изминатите километри.

Цената на изкупената кола може непосредствено да се включи в договорката като първична вноска за възможен лизинг. От Infiniti са се погрижили клиентите да получат авансово онлайн утвърждение за лизинг, както и сами да дефинират лизинговата вноска, периода на контракта и остатъчната стойност. Различни разновидности на тези параметри се пресмятат стремително благодарение на лизинговия калкулатор.

Сайтът е обвързван и с платформата за стокови наличия на Infiniti. Така клиентите получават информация в действително време дали конфигурираният от тях автомобил е разполагаем в склада. Ако тъкмо такава настройка липсва, производителят показва период на доставка и предлага оптимално околните налични конфигурации, които могат да бъдат обезпечени незабавно. За подписване на договорката купувачът записва банковата си карта при цялостни гаранции за отбрана на данните. Това не трябва по никакъв метод да тормози потребителите, тъй като към днешна дата към 60% от дейното население в България употребява ежедневно интернет за някакви онлайн транзакции. Ето за какво в Infiniti считат, че в този момент е точният миг за основаването на платформа за продажба и на нови коли. Освен че няма да се разхождат до комерсиалните центрове (освен в случай че нямат такова желание), евентуалните купувачи няма да се преценяват и с работно време, тъй като цялата информация е налична онлайн и нужните дейности по покупката могат да се извършат когато и да е на денонощието.
 Вицепрезидентът на Infiniti за Европа, Африка и Близкия изток Раул Пичело счита, че моментът е подобаващ за пускане на план за онлайн продажба на нови коли. Вицепрезидентът на Infiniti за Европа, Африка и Близкия изток Раул Пичело счита, че моментът е подобаващ за пускане на план за онлайн продажба на нови коли.
Вицепрезидентът на Infiniti за Европа, Африка и Близкия изток Раул Пичело адмирира реализацията на плана за продажби по интернет у нас. „ България е добър пазар за Infiniti ”, разяснява той и добави: „ Бях задоволен, когато разбрах, че онлайн продажбите, макар че са млад бранш във вашата страна, заемат все по-голям дял. Нашият бранд се стреми да огледа оттатък хоризонта, да търси новото и да развива технологиите. Стремим се да постановяваме новаторски решения, които ще подобрят пътуването на нашите клиенти вбъдеще. Това включва нововъведения и в продажбите, какти и стратегии за преданост на клиентите, само че не се лимитира дотук. ”
 Броени минути след формалното си показване новата онлайн платформа за продажба на Infiniti проработи пълноценно. Броени минути след формалното си показване новата онлайн платформа за продажба на Infiniti проработи пълноценно.
Японската компания откри два нови оторизирани сервизни центъра в Русе и Бургас по най-високите стандарти на марката. В комплексите работят квалифицирани експерти, минали особено образование. Те са задоволително способени и разполагат с най-модерната техника, с цел да обслужват хайтек колите на Infiniti.

Победителката от „ Мастършеф ” кара дизелов Q30



Паралелно с лансирането на новия уебсайт за онлайн продажби на нови коли Infiniti разгласи следващия дипломат на марката за България. Това е кулинарката Божана Кацарова, победителка от телевизионното шоу „ Мастършеф ”. В столичния шоурум на компанията тя показва уменията си да подготвя гурме изкушения и описа усещанията си от своя нов автомобил.

„ Карам Infiniti Q30 с дизелов мотор и автоматизирана скоростна кутия – показа Божана Кацарова. – За последния месец и половина имам навъртяни 12 000 километра. Изключително съм удовлетворена, тъй като колата ми пасва идеално. За Infiniti бих споделила, че е гурме формата на един автомобил. ”

Кулинарната майсторка е била изключително дейна като лидер на Infiniti Q30 през лятото по маршрута от София до Северното Черноморие, където е поела ангажимент за заведенията за хранене на прочут голф комплекс. В огромната си част изминатите 12 000 км са навъртяни по това направление. Божана Кацарова не е напускала България с автомобила за по-дълги пътувания.

Тя се причислява към компанията от известни персони като Христо Стоичков, Васил Найденов и Поли Генова. Всички те са посланици на Infiniti за България и карат модели на японската марка.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР