Нови кадри са уловили ужасяващия момент, в който изглежда лекарите

...
Нови кадри са уловили ужасяващия момент, в който изглежда лекарите
Коментари Харесай

Смущаващо видео показва как лекарите пълзят по кожата и изваждат бебе змия от ухото на жена

Нови фрагменти са уловили ужасяващия миг, в който наподобява лекарите изваждат бебе змия непосредствено от ухото на жена.

Главата на влечугото се вижда да стърчи от ухото й, до момента в който медицинският експерт се бори да в профил останалата част от тялото му. Смущаващ клип беше споделен във Фейсбук от Чандан Сингх от Патна, Индия, и фрагментите незабавно станаха вирусни с повече от 215 000 гледания и стотици реакции от ужасени фенове.

На фрагментите се вижда по какъв начин лекарят побутва главата на жълтата змия, която стърчи от ухото на дамата. Използвайки пинсети, той неведнъж допира лицето на влечугото, като животното наподобява към момента живо и търси способи да го в профил безвредно. След това медикът продължава да се пробва да отстрани змията, преди ужасяващото видео ненадейно да свърши.

Потребителите на Фейсбук останаха шокирани от притеснителните фрагменти и един човек отговори, казвайки: „ Боже, просто го извади! “ Друг консуматор написа: „ Как, по дяволите, тя даже получи змия в ухото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР