Нови искри припламнаха между ГЕРБ-СДС и Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ)

...
Нови искри припламнаха между ГЕРБ-СДС и Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ)
Коментари Харесай

ГЕРБ и ПП-ДБ пак се „разритаха“ в парламента

Нови искри припламнаха сред ГЕРБ-СДС и „ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ) в Народното събрание. А хипотетичното болшинство сред двете обединения за съставяне на ръководство все по този начин остава фантазия макар лидерската среща през вчерашния ден.

Първо, Николай Денков от ПП-ДБ даде да се разбере, че е неразбирателство информация, че ще се създава обща управническа стратегия. Всъщност, такава щяла да си готви единствено „ Продължаваме промяната – Демократична България “.

След това депутати от тази коалиция дадоха остра конференция поради последното развиване към Пловдивския панаир. След като Община Пловдив отказала да апелира правосъдно решение панаирът отива в ръцете на почетния съветски консул Георги Гергов, подчертаха те.

Депутатът от ПП-ДБ Йордан Иванов изясни, че пловдивският кмет Здравко Димитров напуснал ГЕРБ, с цел да се смъкна отговорността от тази партия за случилото се с панаира.

Даниел Лорер пък напомни, че схемата с прехвърлянето на акциите и сагата с панаира се случила поради кметовете на ГЕРБ в Пловдив и Варна.

По-късно коментар направи зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев. Той изясни, че не е добре в хода на договарянията да им се слагат нови условия. Дончев обаче отхвърли да изясни съответно какво има поради. Той говорел по принцип.

 

Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР