Нови идеи за работата от вкъщи! Ето какво искат работодателите! Служителите

...
Нови идеи за работата от вкъщи! Ето какво искат работодателите! Служителите
Коментари Харесай

Нови идеи за работата от вкъщи! Ето какво искат работодателите!

Нови хрумвания за работата от у дома! Ето какво желаят работодателите! Служителите да не отговорят на имейли, когато са отмора, оферират от Алианса на софтуерната промишленост.

Според организацията предвиденото в този момент право само че изключване за хората работещи от разстояние би трябвало да се отнася до всички чиновници, без значение от уговорения метод на работа – от разстояние, хибриден или в пространствата на работодателя.

От АТИ желаят да отпадне условието служителят да обезпечи работно място без риск за здравето и сигурността си. Изискването на оценка на риска на работното място е обвързване на работодателя, показват от организацията. Затова съгласно тях въвеждането на условие за даване на писмена информация за характерностите на работното място от служителя е голословно и безпредметно.

Друго предложение планува фактически отработеното време, включително и при работа от разстояние, нощен или ексклузивен труд, да може да се регистрира и през автоматизирани системи, в това число такива основани на изкуствения разсъдък.
От организацията припомнят, че е в ход процедура за приемане на Регламент на Екологичен потенциал и на Съвета на Европа за установяване на правила по отношение на изкуствения разсъдък. Затова е нужно наредбите на Кодекса на труда, които ще регламентират потреблението на системи, основани на изкуствен интелект, да бъдат съвместими с него.Още по тематиката:
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР