Нови готварски уреди, закупени от Община Разлог, бяха монтирани в

...
Нови готварски уреди, закупени от Община Разлог, бяха монтирани в
Коментари Харесай

Община Разлог закупи нова готварска техника за детските кухни на ОДЗ “Радост”

Нови готварски уреди, закупени от Община Разлог, бяха инсталирани в двете детски кухни на Обединени детски заведения “Радост ” в град Разлог, за подкрепяне ежедневния развой на подготвяне, на храна за над 500 деца.

Две фурни и една тестобъркачка бяха тествани на място през днешния ден, в наличието на управлението на Община Разлог, в ОДЗ “д-р Елиза Астинова ”, а детската млечна кухня в ДГ “Ален мак ” бе оборудвана с нова месомелачка.

“Община Разлог продължава поетапно и целеустремено, качествено да покачва както равнището на обучение, по този начин и материалната база на детските образователни заведения, като включително попада и подкрепяне на работния развой на личния състав в общинските градини и ясли. Закупените нови уреди, ще облекчат работата в кухнята “майка ” в ОДЗ “д-р Елиза Астинов ” и млечната кухня, къдети всекидневно се подготвя кетъринг за филиалите в града, детската градина в Годлево и тристепенно меню за най-малките деца. ”, разяснява господин Иван Гюров.

“С цел обезпечаване на сигурността на децата в детските градини, Община Разлог ще закупи и нови двуетажни кревати, за част от групите на ОДЗ “д-р Елиза Астинова ”, които ще заменят досегашните “падащи ” кревати, употребявани откогато е отворена детската градина. Като част от дейностите за “Безопасна и здрава среда ”, след обход на дворовете на всички детски градини в общината, през идната седмица започваме и поетапно унищожаване на рискови дървета и засаждането на нови такива. “, добави кмета на община Разлог инж. Гърменов.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР