Нови едностранни санкции на САЩ срещу Русия във връзка със

...
Нови едностранни санкции на САЩ срещу Русия във връзка със
Коментари Харесай

Нови санкции на САЩ срещу Русия влизат в сила от 27 август

Нови едностранни наказания на Съединени американски щати против Русия във връзка със случая "Скрипал " ще влязат в действие към 27 август, съобщи представител на Държавния департамент, представен от ТАСС.

"На 6 август в границите на спазването на закона за контрола върху химическите и биологическите оръжия и възбраната за тяхното потребление от 1991 година Съединени американски щати стигнаха до извода, че държавното управление на Руската федерация е употребило химически или биологически оръжия в нарушаване на интернационалното право или е употребило против свои жители смъртоносни химически или биологически оръжия ", сподели представителят на Държавния департамент.

"На 8 август уведомихме Конгреса за нашето желание да въведем някои наказания против Русия, както го изисква законът за контрола върху химическите и биологическите оръжия, в това число на първо място използването на презумпцията за отвод за даване на достъп до деликатни артикули и технологии от региона на националната сигурност, имащи американски генезис ", сподели той.

"Уведомителният интервал, открит от закона за контрола върху химическите и биологическите оръжия, изтече на 22 август. Предадохме уведомление до Федералния указател, привеждащо в деяние глобите, и чакаме то да бъде оповестено на 27 август ", съобщи дипломатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР