Нови документи, публикувани от Бритни Спиърс и нейния правен екип,

...
Нови документи, публикувани от Бритни Спиърс и нейния правен екип,
Коментари Харесай

$36 млн. ми сви татко: Бритни

Нови документи, оповестени от Бритни Спиърс и нейния юридически екип, настояват, че са взели над 36 милиона $ от имуществото на певицата през 13-те години, в които той е бe нейн настойник. Документите бяха подадени в отговор на настояването на бащата на Спиърс щерка му да продължи да заплаща юридическите му такси, макар че попечителството завършва през ноември 2021 година, съобщи RT.

Адвокатите на Бритни настояват, че Джейми Спиърс си е платил над 6 милиона $ по време на престоя си като настойник на певицата и също така е изискал повече от 30 милиона $ да бъдат изплатени на десетки разнообразни адвокатски адвокатски фирми.

"Г-н Спиърс, позорно отритнат като попечител- в този момент се стреми да източи още повече пари от щерка си ", се споделя в документа, както оповестява Variety. "Г-н. Спиърс би трябвало да бъде длъжен да заплати юридическото си заплащане... в случай че към този момент е похарчил тези средства, той би трябвало да обмисли наемането на различен, по-евтин юрист, който може да си разреши. "

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР