Нови данни показват, че до 2026 г. Индия, която е

...
Нови данни показват, че до 2026 г. Индия, която е
Коментари Харесай

Тази държава от БРИКС ще се превърне в една от най-развитите икономики до 2026 г.

Нови данни демонстрират, че до 2026 година Индия, която е член на БРИКС, ще бъде най-бързо разрастващата се стопанска система. Освен това S&P Global Ratings предвижда, че през идващите три години растежът в страната ще доближи 6.7 %. По този метод тя ще продължи да бъде разрастваща се огромна стопанска система.

През 2022 година и 2023 година индийската стопанска система към този момент означи бърз напредък от 7.2 %. Впоследствие това развиване евентуално е обвързвано с повишаването на наличието ѝ в икономическия блок БРИКС. Тъй като този блок продължава да се разраства, развиването на индийската стопанска система сигурно ще бъде удобен фактор.

Възходящият статус на БРИКС е неоспорима история до момента през 2023 година Тъй като блокът е приел дедоларизацията, неговите лични национални валути получават все по-голямо значение. Нещо повече, с наближаването на годишната среща на върха на алианса през август концепциите за разширение и развиването на личната валута на БРИКС би трябвало да бъдат на напред във времето.

И въпреки всичко, защото алиансът продължава да се разраства, растежът на неговите страни членки ще бъде значима точка за наблюдаване. Сега една от неговите страни се обрисува като бързо разрастваща се единица.

По-конкретно, участникът Индия ще бъде най-бързо разрастващата се стопанска система до 2026 година

От S&P Global Ratings за следващ път означиха, че икономическият напредък на страната е най-голям измежду огромните стопански системи. По-конкретно, показват се 6.7 % темпове на напредък през идващите три години.

Освен това Economic Times се базира на отчета, като означи, че организацията резервира прогнозата за страната на 6% за тази финансова година. Тя предвижда нарастване до 6.9 % през 25 и 26 финансова година.

“ “, означи организацията.

Виетнам и Филипините се причисляват към Индия с ритъм на напредък от 6%. Данните обаче са от значително значение поради продължаващото одобряване на икономическия блок БРИКС. Продължаващото издигане на страната може да помогне на алианса като цяло. По този метод ще се подкрепи развиването на от дълго време обсъжданата валута на БРИКС. Перспектива, която сигурно ще бъде разисквана на идната среща на върха на БРИКС.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР