Нови четири медала на Световната купа в София. На финалите

...
Нови четири медала на Световната купа в София. На финалите
Коментари Харесай

Нови четири медала на Световната купа в София

Нови четири медала на Световната купа в София. На финалите Ансамбълът завоюва сребро на обръчи и бухалки, до момента в който Катрин Тасева завоюва три сребърни оценки. Малко не доближи на Невяна Владинова също да си тръгне с орден, предава Нова тв.

``
реклама

„ След вчерашния ден този орден малко ме успокои, даде ми повече убеденост и да съумея да си допускам малко, че в действителност съчетанията ни са доста добре направени.  Има още какво да се желае. Аз мисля, че имам три сребърни медала, а не четири златни. Мисля, че когато са четири златни        - това е максимумът. Има още доста работа, само че най-важните надпревари занапред предстоят и мисля, че ще сме добре готови за тогава ”, сподели Тасева.

 „ Моята равносметка  е следната – шест медала, доста щастливи хора, една прелестна конюнктура, доста суперлативи за България, за организацията, за българската гимнастика, за силата на Националния тим.  Равносметката ми е, че завърши една извънредно сполучлива Световна купа във всяко едно отношение. Героят на това съревнование е Катрин Тасева, която само от всички, взели присъединяване, изигра 8 съчетания без груба неточност. Това е едно необикновено достижение ”, сподели ръководителят на Българската федерация по художествена гимнастика  Илиана Раева.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР