Нови автомобили в МВР с камери ще могат да снимат

...
Нови автомобили в МВР с камери ще могат да снимат
Коментари Харесай

Демерджиев: Ще разследваме още изчезването на Сашко, не всичко е ясно

Нови коли в Министерство на вътрешните работи с камери ще могат да снимат на 360 градуса
С намирането на Сашко от Перник завърши първата част от работата ни. Слава богу, детето е живо и крепко. Но ще проверяваме всички условия по какъв начин се е стигнало до неговото изгубване.

Това разгласи в Пловдив вътрешният министър Иван Демерджиев. Той моли към родителите на такива деца са употребяват съвременни технологии с джипиеси, вградени в дрешките. " Нека бъдат деликатни. Сега приключи с положителен край това, което се случи, само че прекомерно е допустимо и противоположното да се случи някой ден ", сподели вътрешният министър.

Той участва на панихида в митрополитския храм " Св. Марина " за жертвите на пътя. И разгласи, че са създали цялостна идея, която включва както ограничения, по този начин и доставяне с нова и съвременна техника, непозната досега на Министерство на вътрешните работи. С всички тези ограничения щели да срещнат обществеността при започване на декември.

" Мисля, че пречупихме наклонността. В момента имаме понижение на броя на тежките произшествия със починали за последните няколко месеца. Ще продължаваме в същия дух. Има какво да се прави ", добави Демерджиев.
Той разясни, че отвън линейния надзор ще снабдят Министерство на вътрешните работи с нови коли, които ще имат последно потомство камери. " Те ще могат да снимат на 360 градуса и да мерят скоростта във всички направления. Предложили сме законодателни промени, в това число да можем да измерваме междинна скорост и да употребяваме камерите на АПИ. Целият този комплекс ограничения ще даде по-сериозно отражение на обстановката по пътищата ", сподели министърът.
Относно арестуваните у нас лица, за които има подозрения, че са взели участие в атентата в Истанбул Демерджиев изясни, че установявали дали са причинители и съпричастни с други закононарушения. " За нас беше значимо да ги установим. Почти всички от тях са арестувани все още. Оттук стартира работа да се забележим до каква степен имат отношение към този атентат и други закононарушения ", сподели още Демерджиев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР