Новата звезда от Братя Анна Махмурова е сериозно обвързана. Мацката,

...
Новата звезда от Братя Анна Махмурова е сериозно обвързана. Мацката,
Коментари Харесай

Новата звезда от „Братя“ сериозно обвързана

Новата звезда от „ Братя " Анна Махмурова е съществено обвързана.

Мацката, която влиза в ролята на следователката в отдел „ Наркотици " Андрея, върви с сътрудник. Красавицата е гадже с артиста Георги Няголов. Двамата са дружно по- към този момент от три години. И даже живеят под един покрив. Двойката артисти обожава да прекарва свободното си време на тихи и усамотени места. Така Георги и Анна се любуват на времето си един на различен. Влюбените гълъбчета не обичат шумните купони, а избират селския туризъм и чистия въздух.

Половинката на Махмурова е с няколко години по-възрастен от нея. Гаджето на звездата от „ Братя " е в гилдията от близо 10 години. Той играе в Драматичен спектакъл „ Стоян Бъчваров " във Варна. Сред най-популярните му функции е тази на Самсон във „ Влюбеният Шекспир ". Няголов неотдавна е част и от трупата на столичен спектакъл.

Въпреки че към този момент е звезда на дребния екран , Махмурова още е студентка. Тя учи в НАфТИ3 в класа на професор Атанас Атанасов. През идната години й следва дипломиране. Младата актриса е супер щастлива, че има опцията да се учи на кино от много известни свои сътрудници. Махмурова споделя, че потвърдените имена в гилдията като Искра Донова, Неда Спасова и Дани Ангелов й оказват помощ доста по време нснимките. Любопитно е, че Анна е състудентка в НАТфИ3 с сътрудника си от „ Братя " Калоян Катинчаров. Актьорът играе ченгето Георги в кримисериала, писа „ България Днес “.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР