Новата война в уеб тийн сериалa вече е налице. Макар

...
Новата война в уеб тийн сериалa вече е налице. Макар
Коментари Харесай

София и Бела започват нова война в „Следвай ме“

Новата война в уеб тийн сериалa към този момент е налице. Макар й не открита като в първия сезон на сериала, войната към този момент нахлу в учебното заведение, а Бела и София още веднъж излизат на бойното поле.

Този път „ виновникът “ е Ники, който и двете девойки харесват. Макар София и Бела да си дадоха заричане, че ще оставят Ники самичък да реши с коя да бъде, нещата не се случват тъкмо по този начин. Двете приятелки нападат Ники, като това импровизирано поставя началото на новата война по сред им .
 сериал
Дали Ники демонстрира желание към някоя от двете приятелки? Разберете в новия епизод на

Независимо от опита на Алекс да потуши напрежението сред двете девойки, неустоимият сексапил на Ники се оказва по-силен от доскорошното им другарство. Във физкултурния салон София го провокира да премерят сили в баскетболa, само че опитът й да унизи Бела, включвайки я макар нейното отвращение, вкарва топката в нейния панер. Бела отбелязва точки и когато предложения Ники на концерт, само че пък София поведе още в самото начало, когато по време на „ светофар “ празненството на Алекс, целуна Ники.

Междувременно в връзките на Петьо и Петя още веднъж поражда спор. Различията посред им се задълбочават и са на път да сложат завършек на връзката им. Дали ще съумеят ли да ги преодолеят?

Вижте в новия епизод на първо във

Гледайте уеб поредицата всеки понеделник и четвъртък от 16:00 часа във.

Още вести за новия уеб тийн сериал може да намерите в и  страницата на поредицата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР