Новата водеща на Папараци Мария Игнатова бе сценична и житейска

...
Новата водеща на Папараци Мария Игнатова бе сценична и житейска
Коментари Харесай

Защо Мария Игнатова никога няма да прости на Рачков?

Новата водеща на „ Папараци ” Мария Игнатова бе театрална и житейска половинка на Димитър Рачков в продължение на 8 години, само че дефинира като мъжа на живота си последната си обич. Блондинката разгласи, че огромната й обич се споделя Ивайло. Става дума за Ивайло Цветков-Нойзи, паметна фигура от 90-те години, някогашен основен редактор на сп. „ Егоист ” и първи основен редактор на „ Плейбой ” у нас.

В първото издание на светското предаване русокоската отговаряше на въпросите, които задаваше на първия си посетител – тв водещият, продуцент на предаването и неин началник Андрей Арнаудов. Мария хвърли в размисъл феновете, споделяйки, че за първи път е правила секс чак на 20-годишна възраст. 40-годишната хубавица изживявала първите си любовни трепети откакто приключила гимназия. „ До ден сегашен не съм сигурна, че беше тъкмо секс. Случи се у дома ”, искрено призна Игнатова. Андрей Арнаудов полюбопитства коя е най-голямата обич на водещата. „ Ивайло! ”, безапелационна бе Мария, а отговорът й озадачи Андрей, който с необятна усмивка й сподели: „ Ивайло е български цар ”. Блондинката го сряза: „ Не ставай нагъл! ”, а тв продуцентът разгласи, че прекъсват за реклами и не даде опция на водещата за повече детайлности. Игнатова очевидно се тормози от изреченото, още повече, че май не беше сигурна в отговора си.

Мария смени Митко Рачков с Ивайло Нойзи Цветков

година откакто дефинитивно се раздели с комика. Интелектуалецът нашумя в по-ново време като един от стратезите на „ Демократична България ”. Именно Нойзи бил основател Мария да за почне да прави нещо свое и я амбицирал за основаването на шоуто „ Без грам инстаграм ”. Ивайло й дал концепцията да се опитва с модерната в последно време стендъп комедия. Покрай диалозите, свързани с работата сред тях пламнали любовни искри. Мария изпаднала в рецесия поради позорния съгласно нея метод, по който била зарязана от Рачков в края на 2018 година От депресията я извадил точно Ивайло.

„ Сега тя цъфти от благополучие, върна си самоувереността, а кариерата й още веднъж потръгна. Сеща се за Рачков единствено с пренебрежение и дори се проклина, че е изгубила толкоз доста време с него ”, не пестят хвалбите към Нойзи и укорите към бургаския комедиант приятелите на лъчезарната русокоска.

Засега обаче Мария и Нойзи не възнамерявали да живеят като семейство под един покрив. И двамата имат деца от предходни свои връзки. Ивайло е татко на 10-годишната Ана, а Мария Игнатова е майка на 12-годишния Виктор от брака й с ресторантьора Петко Димитров.

През годините Ивайло се е изявявал в много медийни планове, без обаче да доближи славата и хонорарите на Димитър Рачков. Затова пък постоянно е изпъквал с осведоменост.
В същото време най-дългогодишната интимна половинка на Мария - Димитър Рачков, продължава своята любовна спекулация със силиконовата русокоска Анита Димитрова. Двамата към този момент живеят дружно, макар че се стараят да не обявяват връзката си. На 18 септември комикът отпразнува 48-ия си рожден ден в компанията на 21-годишната си половинка и защити другари. Актьорът резервира няколко маси в известно столично заведение, а с изключение на 14-годишният му наследник Димитър-младши, измежду гостите бяха Джуди и Маги Халваджиян със фамилиите си, Васил Василев-Зуека и Юлиан Вергов, писа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР