Новата водеща на Би Ти Ви Зейнеб Маджурова отрече да

...
Новата водеща на Би Ти Ви Зейнеб Маджурова отрече да
Коментари Харесай

Зейнеб не живее с мъжа си

Новата водеща на Би Ти Ви Зейнеб Маджурова отхвърли да е омъжена за милионера Балевски, от който има дете
Зейнеб Маджурова май не живее с мъжа си – милионера Стоян Балевски – разкрива в. „ Уикенд “. Новата водеща на Би Ти Ви сама разкри в ефира на малкия екран, че мъжът й не е в България. Официално двамата се водят дружно, само че на процедура заспиват в разнообразни спални – отбелязва изданието.

Понеже очевидно каквото й е на сърцето, това е и на устата й, красивата туркиня разкри съвсем всичко за своя персонален живот единствено с две влизания в студиото на предаването „ Тази заран “, където неотдавна работи. Блондинката е поела обвързване да застава пред камерите освен в личната си графа в петък, само че и в първия час на утринния блок, в който се приказват общи приказки. Оказва се, че приятелката на Гала е толкоз откровена, че единствено в случай че й дадат мотив, е подготвена да разкрие и най-големите детайлности за себе си.

С първото си влизане в студиото тя даде да се разбере, че мъжът й не е в България.

„ Мъжът ми е в чужбина “ – разгласи Зейнеб с необятна усмивка на лицето си. Известно е, че Балевски от години прекарва огромна част от времето си в Англия, където Зейнеб постоянно му гостуваше, преди да му роди щерка. Имаше интервал, в който даже се говореше, че тя счита да се откаже от тв кариерата си, с цел да заживее с него на Острова.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР