Новата възможност за онлайн плащане на невръчени фишове предоставя на

...
Новата възможност за онлайн плащане на невръчени фишове предоставя на
Коментари Харесай

Шофьорите вече ще могат да плащат онлайн невръчени фишове

Новата опция за онлайн заплащане на невръчени фишове дава на водачите в България по-голяма улеснение и успеваемост в ръководството на техните пътни нарушавания. Според информацията, предоставена от депутата от " Продължаваме промяната " - " Демократична България " Божидар Божанов, тази иновация е допустима след стартирането на нова версия на електронните услуги от Министерството на вътрешните работи, написа.

Сега водачите имат опция освен да ревизират невръчените си фишове, само че и да ги платят отдалечено, без да е належащо посещаване на КАТ. В предходния формат на е-услугите този развой беше разполагаем единствено за връчените фишове, а също по този начин изискваше познание на серията и номера на фиша. С новата версия обаче, инспекцията може да се извърши и посредством номера на свидетелството за правоуправление и ЕГН-то на лидера.

Този прогрес разрешава на потребителите елементарно да открият съществуването на публикуван фиш, неговите номер и серия, и да ги вкарат във формата за онлайн заплащане. При осъществяване на тази процедура в границите на 7-дневен период, водачът се употребява с 30% отстъпка при заплащането на санкцията.

Божидар Божанов е създател на промените в Закона за придвижване по пътищата, които бяха готови и признати през 2022 година Едно от значимите промени включва отпадането на синия ваучър, който показваше броя точки, отнемани при нарушавания, и който не е нужен от август месец.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР