Новата услуга се доставя на промоционална цена от 14,99 лв.

...
Новата услуга се доставя на промоционална цена от 14,99 лв.
Коментари Харесай

Виваком пуска IPTV и през други интернет доставчици

Новата услуга се доставя на промоционална цена от 14,99 лева на месец

VIVA IPTV GO се доставя със специфичен нов правоприемник Skyworth HPH07
(снимка: Виваком)

От през днешния ден потребителите у нас могат да употребяват интерактивна телевизия (IPTV) от Виваком, даже в случай че са свързани към различен интернет снабдител, оповестиха от телекома. Това е допустимо с нова услуга VIVA IPTV GO, която изисква само интернет съгласуваност.

VIVA IPTV GO разрешава потребление на до 2 приемника по едно и също време, а до края на август услугата е без активационна такса. С интерактивна телевизия от Виваком в непозната интернет мрежа потребителите получават достъп до пакет с до 70+ канала, над 25 от които с HD качество, както и опция да задействат в допълнение наличие съгласно ползите си.

Услугата работи през всяка интернет мрежа, като може да се употребява както през Wi-Fi, по този начин посредством LAN връзка. Предлага се с едногодишни и двугодишни контракти и се декларира и получава в магазините на Виваком или в онлайн магазина на компанията.
още по тематиката
VIVA IPTV GO се доставя със специфичен нов правоприемник Skyworth HPH07, който идва дружно с усъвършенствано отдалечено със кратко време за реакция и по-лесно ръководство.

Услугата е с актуализирания образ и функционалности на общоприетата интерактивна телевизия от Виваком. Включва опция за основаване на персонални профили, рекомендации на база желания, персонализирана класификация на наличието, спомагателна информация за футболните мачове в действително време и улеснено търсене на филми и излъчвания.

VIVA IPTV GO се предлага на промоционална цена от 14,99 лева на месец, а за всеки втори деклариран правоприемник клиентите доплащат по 10 лева на месец, прецизираха от Виваком.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР