Новата тренировчъна база на Ливърпул, носеща името AXA Training Centre,

...
Новата тренировчъна база на Ливърпул, носеща името AXA Training Centre,
Коментари Харесай

Ден първи на новата база на Ливърпул

Новата тренировчъна база на Ливърпул, носеща името AXA Training Centre, публично отвори порти за първи път през днешния ден. Изграждането на центъра в Къркби, чиято стойност е 50 милиона паунда, стартира преди тъкмо 722 дни. През предходната седмица Ливърпул се сбогува със остарялата клубна база в Мелууд, на която в продължение на повече от 70 години се готвеше първият тим на мърсисайдци.

" Днес е доста специфичен ден за тима. Отдавна чакаме този миг. Бяха изминати доста стъпки, състоящи се в срещи с архитекти, дизайнери и всички останали, които са ангажирани с процеса. Съоръжението е ужасно и всеки, който има опция да го посети, ще остане впечатлен. Основната постройка е прелестна. Има всичко належащо за сегашното и за бъдещето. Почти съвършено е ", съобщи мениджърът на първия тим Юрген Клоп.

За първи път всички тимове на Ливърпул от академията ще се приготвят на едно място дружно с първия тим.

Основната постройка на подготвителни комплекс се простира на повърхност от 9200 кв. метра Центърът разполага с три подготвителни терена със общоприети размери, разпростряли се на близо 32 000 кв. метра, както и със закрито игрище. Има зони за подготовка на вратарите и за загряване, две фитнес зали, плувен басейн, хидротерапевтичен комплекс и пространства за спортна рехабилитация, тенискортове, стадиони за плажен футбол и плажен волейбол, пресцентър и така нататък Офисът не мениджъра пък е с балкон, от който има директна видимост към трите подготвителни стадиони.

Сайтът на Ливърпул предложи на почитателите виртуална обиколка чрез снимков и видеоматериал на новото оборудване.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР