Новата технология може да направи възможно използването на вашия електрически

...
Новата технология може да направи възможно използването на вашия електрически
Коментари Харесай

Нова технология може да позволи да захранваме дома си с електрическа кола

Новата технология може да направи допустимо потреблението на вашия електромобил като източник на сила за вашия дом. Въпреки че концепцията може да наподобява малко глупава, може да помогне при спиране на електрозахранването и други изключителни обстановки. Новата технология се назовава в двете посоки зареждане. Когато се употребява в електрически автомобили, тя разрешава прекачване на сила от батерията на електрическия автомобил назад към енергийната система на къщата.

Има, несъмнено, няколко разнообразни метода, по които може да се употребява в двете посоки зареждане.

Най-очевидният е да употребявате батерията на колата си, с цел да захранвате дома си. Тази система за зареждане би осигурила на дома ви сила за към два цялостни дни. Това я прави съвършен генератор за изключителни обстановки, които не престават единствено 24 до 48 часа.

Другата опция е да употребявате батерията, с цел да спестите от сметките си

За да извършите това, можете да употребявате двупосочното зареждане във вашия електрически автомобил, с цел да заредите автомобила си в отвън пиковите часове, когато електричеството е най-евтино. След това, по време на пиковите, по-скъпи часове, можете да употребявате колата си като източник на сила за вашия дом, като по този метод спестите от сметката си а ток.

Действително изисква избрани старания, само че може да проработи

Разбира се, другата в действителност потребна част от потреблението на в двете посоки зареждане във вашия електромобил е да го употребявате като източник на сила по време на къмпинг или на пътешествия. Бихте могли да го употребявате за зареждане на вентилатори и портативни уреди, за зареждане на вашите устройства и доста други. Без да се постанова да се притеснявате за съществуването на спомагателен генератор в процеса.

Използването на V2H или V2L зареждане с вашия електрически автомобил не е най-простото нещо.

Хубаво е да се знае, че някои електрически транспортни средства ще оферират тази технология. Понастоящем единствено Ford F150 Lightning и Nissan Leaf употребяват в двете посоки зареждане. Също по този начин видяхме сходна технология в смарт телефони като iPhone 15 и таблети. Със сигурност ще го виждаме във от ден на ден коли и устройства от всевъзможен вид.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР