Новата стрийминг платформа HBO Max идва в България този вторник

...
Новата стрийминг платформа HBO Max идва в България този вторник
Коментари Харесай

HBO Go спира от 8 март, идва HBO Max

Новата стрийминг платформа HBO Max идва в България този вторник – 8 март, и ще размени HBO Go.

Промяната стартира поетапно в Европа от 6 ч. сутринта. Профилите в HBO Go няма да са дейни, само че потребителите ще могат да употребяват името и паролата си в обновената платформа. За задачата би трябвало да си изтеглят приложението на HBO Max.

Там интерфейсът е напълно нов и клиентите още веднъж ще би трябвало да си основат профили в съответния акаунт.

В HBO Max ще има двойно повече наличие. Освен истинските продукции на HBO, потребителите ще открият още филми на Warner Bros., Cartoon Network и други.

Характерното за HBO Max е, че министър председателите на огромните продукции ще идват по-бързо от кино екрана до стрийминг платформата. Досега клиентите чакаха в продължение на няколко месеца, а с Max най-новите филми ще бъдат налични 45 дни след кинопремиерата им.

По случай старта на HBO Max в България, всички нови и сегашни клиенти ще имат опция да се възползват от оферта – 33% непрекъсната отстъпка от цената на месечния абонамент, или 3,30 eвро на месец вместо 4,99 евро, която е общоприетата цена на Max услугата (HBO Go до момента струваше 2,99 евро/месец). Офертата ще е годна до 31 март 2022 г. 

HBO Max потегли преди повече от година на пазара в Съединени американски щати, като към този момент има наличие в 40 страни в Северна и Южна Америка. Според данни на компанията, тя има повече клиенти и доходи, в сравнение с HBO за последното десетилетие. 

HBO Max ще се разграничава от досегашната услуга HBO Go и по някои усъвършенствания в потребителското прекарване като възможност за персонализиране на профила, улеснено разкриване на наличие, персонални рекомендации и др. 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР