Новата социална мрежа на Meta - Threads вече е официално

...
Новата социална мрежа на Meta - Threads вече е официално
Коментари Харесай

Новото приложение Threads официално е достъпно у нас

Новата обществена мрежа на Meta - Threads към този момент е публично в България. Платформата е основана като конкуренция на Twitter или по-точно X. 
Прочетете още
От обществената мрежа написаха в своя профил в Инстаграм, че приложението стартира разпространението из страните на Стария континент: „ Нямаме самообладание да дадем опция на от ден на ден хора да се свързват един с различен и да водят диалози “.

Припомняме, че юли месец, когато от Meta пуснаха приложението, то набра сериозен брой консуматори из света - 100 милиона души, само че не и в Европейския съюз. Приложението беше спряно поради „ идна регулаторна неустановеност “, което се смяташе за отпратка към Закона за цифровите пазари на Европейски Съюз (DMA).

Според употребяващи обществената мрежа стана ясно, че приложението основава чувство за нещо ненужно и излишно.

" От Мета са основали клонинг на Туитър и поради последните драми към Х, евентуално ще обере недоволните и разочаровани консуматори оттова. Все още е в ранен стадий, а в Мета потребителите чакат повече улеснения и благинки, благоприятни условия. Някак не се вписва в екосистемата, а връзването с Инстаграм прави нещата необратими, при положение, че решиш да се откажеш в бъдеще. ", съобщи четец за TrafficNews.

" Има динамичност и консуматори, което е хубаво, за България и Европа е мъчно да се приказва още, защото е неотдавна, нека се задържи ползата, само че като цяло, поради общото ползване и приемане на Facebook и по-малкото на Х, считам, че ще бъде неуспех, най-малко на локално равнище ", сподели различен четец. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР