Новата седмица започва със слънце, но днес ще бъде още

...
Новата седмица започва със слънце, но днес ще бъде още
Коментари Харесай

Новата седмица започва с още по-горещо време

Новата седмица стартира със слънце, само че през днешния ден ще бъде още по-горещо – оптималните температури ще бъдат сред 37 и 42 градуса. В следобедните часове единствено над планините ще се развие незначителна купеста облачност. Ще духа до сдържан вятър от запад.

Над Черноморието ще бъде слънчево. След обяд ще духа сдържан югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха – от 31° до 35°.Температурата на морската вода е 27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде слънчево, след обяд с незначителна купеста облачност. Ще духа мощен западен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 34°, на 2000 метра - към 26°.

През идващите дни температурите ще се намалят с градус-два и оптималните в по-голямата част от страната ще бъдат сред 35 и 40 градуса.

Във вторник и сряда , основно в планинските региони ще превали и прегърми, само че в четвъртък над повече региони ще се развие купесто-дъждовна облачност и има нараснала възможност за местни интензивни краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР