Новата седмица започва и с ново разхлабване на мерките. От

...
Новата седмица започва и с ново разхлабване на мерките. От
Коментари Харесай

Вижте кои мерки се разхлабват и какво е разрешено от днес

Новата седмица стартира и с ново разхлабване на ограниченията.
От през днешния ден визитите в детски центрове, клубове и други, предоставящи проведени групови услуги за деца, се позволяват при потребление на не повече от 50% от потенциала на помещението. Задължително ще е и носенето на защитни маски за лице от личния състав, гласи заповедта на здравния министър.
Със същата заповед се позволява провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари, състезания, образования, тимбилдинги, изложби и други публични мероприятия в присъствена форма. За тях също ще важи условието за потребление на не повече от 50% от потенциала на пространствата.
Разрешава се и провеждането на културни и развлекателни мероприятия (фестивали, кина, театри, циркови представления, театрални прояви, концерти, музеи, галерии, библиотеки, занятия от танцовото, креативното и музикално изкуство) при не повече от 50% от потенциала на пространствата.
Същото важи за визитите във фитнес центрове, спортни зали и клубове, плувни басейни и комплекси, балнеолечебни, СПА и уелнес центрове.
До 27 април прекратени остават груповите туристически пътувания с проведен превоз в страната и в чужбина и груповите визити на туристически обекти в страната.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР