Новата седмица ще ни донесе няколко турнира с участието на

...
Новата седмица ще ни донесе няколко турнира с участието на
Коментари Харесай

Българите на корта през седмицата: 15-21 август 2022 г.


Новата седмица ще ни донесе няколко шампионата с присъединяване на някои от водещите ни играчи при мъжете и дамите. Напълно предстоящо, ползата ще бъде концентриран най-много върху Григор Димитров, само че има и други български тенисисти, които заслужават нашето внимание.

Григор Димитров – ATP 1000 в Синсинати

Григор Димитров ще се изправи против международния №21 Денис Шаповалов в първи кръг на Мастърс шампионата в Синсинати. При вероятно постигане до идната фаза първта ни ракета ще играе с американски конкурент в лицето на Томи Пол или Дженсън Бруксби, а на осминафинала е вероятен конфликт с водача в ранглистата Даниил Медведев.

Габриел Донев, Джордж Лазаров, Никола Колячев, Лазар Доков – ITF M25 в Крайова

Габриел Донев ще играе в главната скица на М25 шампионата в Крайова, а в квалификациите има още трима български участници. Лазар Доков ще стартира присъединяване си против представителя на домакиниет Андрей Фирару, а при триумф ще се изправи против четвъртия в схемата Влад Стоица (№1447). От своя страна Никола Колячев към този момент доближи до втори кръг, където го чака петия подложен Лаутаро Фалабела (№1502). Междувременно Джордж Лазаров също ще опита да доближи последната фаза от пресявките, само че на пътя му застава Йоан Кирита (№1712).

Николай Неделчев – ITF М15 в Монастир

Николай Неделчев ще се изправи против 1185-ия в света Ноа Лопес в първи кръг от главната скица на М15 шампионата в Монастир. При възможен триумф идващият конкурент на българина ще бъде осмият подложен Максимус Джоунс (№954) или Тунджай Дюран (№1431).

Леонид Шейнгезихт – ITF M15 в Малмьо

Леонид Шейнгезихт е подложен под №7 на М15 шампионата в Малмьо. Жребият към момента не е изтеглен.

Юлия Стаматова, Лиа Каратанчева, Алекса Каратанчева – ITF W25 във Върнячка Баня

Сериозно българско присъединяване ще има на W25 конкуренцията във Върнячка Баня. Юлия Стаматова ще играе в главната скица, а Алекса Каратанчева и Лиа Каратанчева доближиха до втори кръг от квалификациите, където ще се изправят надлежно против Елена Милованович (№731) и Ена Балтич (№1669).

Ани Вангелова – ITF W15 в Кайро

Ани Вангелова е сложена под №5 на W15 шампионата в Кайро. Жребият към момента не е изтеглен.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР