Новата седмица обещава да донесе много щастливи моменти и мигове,

...
Новата седмица обещава да донесе много щастливи моменти и мигове,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп : Успехи за Лъвове и изненади за Скорпион

Новата седмица дава обещание да донесе доста щастливи моменти и мигове, за които дълго сме мечтали. Ето и какво тъкмо да чака всеки от зодиакалните знаци през идващите няколко дни:

 

Овен

Вие, Овни, ще полагате извънредно усърдие, до момента в който си изпълнявате служебните задължения. Много е евентуално да осъществите забележителен пробив за нещата, които най-силно ви вълнуват, само че все пак да не сте удовлетворени от постигнатото, тъй като ще имате прекомерно високи условия към себе си. Добре е да се постараете да се отпуснете и да си дадете късмет да се насладите на постигнатото до в този момент, без да позволявате на дреболии да скапват настроението ви.

Телец

При вас, Телци, са вероятни доста мощни любовни пристрастености през седмицата. Много е евентуално да изкарате известно време уединено с обичания и да се поглезите. Седмицата е подобаваща за отмора и разформироване, креативен занимания и пътувания. Ако ви се постанова да сте на работното си място, не е изключено да ви изникват непредвидени компликации, до момента в който отмятате дилемите или някой сътрудник да ви ядоса.

Близнаци

Вие, Близнаци, при започване на седмицата ще прекарате известно време със фамилията, децата или с обичания човек. В този интервал не са изключени задължения около дома, ремонтни действия, закупуване на мебели или уреди. След сряда ще се впуснете с цялостни сили в работния развой и ще сте доста продуктивни. Бъдете деликатни с документите, която подписвате и препрочитайте всичко по два пъти, с цел да избегнете допускането на неточности.

Рак

При вас, Раци, при започване на седмицата са вероятни непредвидени позвънявания, известия или доставки. Много е евентуално една част от вас да подхващат къси пътувания или разходки в планината. При всички случаи ще сте много рисковано настроени. След сряда не е изключено да си припечелите спомагателни средства, с които да се поглезите, само че въпреки всичко внимавайте да не сте доста разточителни.

Лъв

При вас, Лъвове, седмицата по всяка възможност ще се върти към печеленето и харченето на пари. Ще сте извънредно материално настроени и по всяка възможност ще съумеете да постигнете неща, към които от дълго време се стремите. Много е евентуално да срещнете хора, които по някакъв метод да обогатят мирогледа ви и да ви подтикват. В работата ще сте стимулирани и окуражени и ще давате всичко от себе си. Заетите от вас, ще съумеят да се разнообразят с половинките си, до момента в който свободните ще търсят подобаващи способи да впечатляват представителите на противоположния пол.

Дева

Вие, Деви, при започване на седмицата ще концентрирате цялата си сила да вършиме усещане на останалите. Ще сте извънредно ангажирани с мнението, което имат другите за вас и на моменти ще сте докачливи, в случай че не усещате непознатото самопризнание. Ще сте склонни да претегляте всичко под лупа и да сте много мнителни към заобикалящите. Не е изключено към края на седмицата да ви се наложи да работите с непознати пари и запаси, да погасявате заеми или да се занимавате с наследства или фамилни въпроси. Добре е да намерите метод да си отпуснете душата и да съумеете да релаксирате и да си доставите наслаждение, както и да на най-близките си хора.

Везни

При вас, Везни, желанието за отмора и разформироване, ще е съществена тематика през седмицата. Много е евентуално да имате потребност да изкарате известно време уединено с мислите си и да поразсъждавате над възприятията си. При всички случаи за вас е добре да достигнете до прочувствена изясненост, само че не прибързвайте със заключенията. След сряда ще сте доста по-общителни и отзивчиви и по всяка възможност ще ви се отворят нови порти, както в персонален, по този начин и в професионален проект.

Скорпион

Ако сте родени под знака Скорпион, през седмицата е допустимо да се натъкнете на забавни и ексцентрични хора, които да са ви от изгода и да ви оказват помощ за осъществяването на от дълго време умислен от вас проект. Много е евентуално да участвате в разнообразни обществени събития и мероприятия, където ще имате шанса да блеснете. След сряда е допустимо обичан човек да ви изненада и да се отдадете на сантиментални прекарвания и удоволствия.

Стрелец

Вие, Стрелци, при започване на седмицата ще сте мощно ориентирани към професионалните си цели и реализация. Ще съумеете да извършите усещане на престижи и да изпъкнете със знанията и уменията си. След сряда по всяка възможност ще ви се наложи да се притечете на помощ на ваш другар и да му отделите от времето и вниманието си. Много е евентуално огромна част от вас да имат изненадващи срещи и да се натъкнат на значими за тях хора, които да са им от изгода в следствие, както в персонален, по този начин и в професионален проект.

Козирог

Вие, Козирози, през седмицата ще преминавате през разнообразни книги, уеб сайтове, курсове и ще се обогатявате с разнообразни източници на информация. Не е изключено в работата ви да има условия към вас, към които ще се стремите да се напасвате, учейки се от другите и доказвайки равнището на професионализма си. Не са изключени конфликти с престижи и засилено предпочитание за изпъкване пред останалите. За да сте задоволени от постигнатото и усещането, което оставяте да е правилно е най-важно да останете правилни на себе си и да не преигравате.

Водолей

При вас, Водолеи, са вероятни разправии за пари с някого от обкръжението ви. Не са изключени занимания с непознати финанси, заеми или вложения. Много е значимо да се стараете да запазвате оптимално трезва преценка и да не сте прекомерно крайни в решенията си. В любовен проект нещата няма да вървят по този начин леко, както ви се желае. Може да се натъкнете на ревнивост или недоумение от страна на колегата. Ако обаче съумеете да не раздувате казуса, нещата бързо ще отшумят.

Риби

Ако сте родени под знака Риби, при започване на седмицата акцентът ви пада върху партньорството и не са изключени известно количество страсти в тази сфера от живота ви. За да не се изпокарате или страстите да са отрицателни, ви се предлага да предприемете взаимни занимания, които да носят наслаждение и на двете страни. След сряда не е изключено да извършите печеливши вложения, които да ви донесат положителни приходи или да изпъкнете в службата с помощта на добре свършена от вас работа.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР