Новата седмица на „Черешката на тортата“ ще предложи неустоими рецепти,

...
Новата седмица на „Черешката на тортата“ ще предложи неустоими рецепти,
Коментари Харесай

Ето кои ще се сблъскат в „Черешката на тортата“

Новата седмица на „ Черешката на тортата “ ще предложи неустоими предписания, упоритост за победа и доста забавни истории. Кулинарни шедьоври ще творят международната шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева, актрисата, позната от телевизионния ефир и театралната сцена – Елена Атанасова, певицата и фитнес модел Никол Стоянова – Ника, продуцентът, сценарист и артист Ники Илиев и притежателят на верига заведения за хранене за бургери Петко Цочев. Шеф Манчев по традиция ще следи положителният усет да не напуща надпреварата, а задачата му този път ще включва приготвянето на най-вкусното кюфте.

Седмицата стартира със седемстепенно меню от модела, певица, и уредник на събития Никол Стоянова – Ника. С невъзмутими препоръки и добра организация в извършването на покупки на продуктите ще помогне нейната половинка – Кирил Вълчев-Скалата. Като умел състезател в областта на изкуството, нейна основна цел ще бъде съвършенството. Ника ще обърне внимание на всеки дребен подробност от вечерята и ще предложи съвременен прочит на българско меню в бутиков ресторант.
Снимка: NOVA  Ето кои ще се сблъскат в „ Черешката на тортата “

Във вторник обичаната актриса Елена Атанасова застава под светлините на прожектора, пренасяйки компанията в камерен театър на театралната сцена. Актрисата ще опита да надмине кулинарните умения на своята героиня – чаровната Марияна от хитовия сериал “All Inclusive”, подготвяйки меню от обичани свои ястия, подправени с щипка положително въодушевление, артистичност и доста въображение. Гвоздеят на вечерята ще бъде любопитната изненада, която ще остави без думи гостите.
Снимка: NOVA  Ето кои ще се сблъскат в „ Черешката на тортата “

Опитният кулинарен деец Петко Цочев поема щафетата в сряда, въоръжен с мултинационално меню. Бизнесменът ще запознае феновете с уменията си в кухнята, демонстрирайки майсторско осъществяване на концепциите си и отношение към всеки един артикул. Той ще предложи нетрадиционен за нашите ширини метод в приготвянето на ястията си, с цел да изкуши оптимално звездната компания и да допре техните сетива.
Снимка: NOVA  Ето кои ще се сблъскат в „ Черешката на тортата “

Режисьорът Ники Илиев ще стане част от кулинарен екшън в четвъртък. С необятна усмивка на лицето домакинът ще се сблъска с огромна доза трудности по пътя на съвършената вечеря, само че ще бъде твърдо решен да надгради доста първото си показване в „ Черешката на тортата “. Помощ и скъпи кулинарни упътвания в комплицираната задача ще получи от няколко забавни помощници, разпръснати в цяла България.
Снимка: NOVA  Ето кои ще се сблъскат в „ Черешката на тортата “

Шампионката по гимнастика Симона Пейчева ще сложи паметен край на седмицата, като предложения за първи път феновете и гостите в най-личното си пространство – нейния комфортен дом. Въпреки че няма време да готви постоянно, спортната прелест ще се постарае да направи най-хубавото, на което е способна. По време на вечерята ще открехне персоналната врата към спортния свят и ще опише за премиите, успехите и първата среща с нейния състезателен кумир.
Снимка: NOVA  Ето кои ще се сблъскат в „ Черешката на тортата “

Кой от звездните домакини ще сготви съвършената вечеря и ще впечатли началник Манчев най-вече – гледайте в премиерните епизоди на „ Черешката на тортата “ всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР