Новата S-класа пристигна в шоурумите на Силвър Стар. Генералният дистрибутор

...
Новата S-класа пристигна в шоурумите на Силвър Стар. Генералният дистрибутор
Коментари Харесай

Ясни са цените на новата S-Klasse за България

Новата S-класа дойде в шоурумите на Силвър Стар. Генералният дистрибутор на Mercedes-Benz за България направи цифрово събитие за модела. Това е седмата генерация на флагмана на марката, като и този път в автомобила са интегрирани всички вероятни нови технологии.

С натискането на един бутон новият екран пред лидера за първи път разрешава пространствено разбиране на картината с същински 3D резултат. А огромният head-up екран е с добавена действителност, която подкрепя навигирането в града и отвън него. S-класата също може да бъде снабдена и с новата саунд система Burmester с 4D тон, който е вграден в седалките.
 Ясни са цените на новата S-Klasse за България

Технологичните нововъведения не стопират до тук. Флагманът на Mercedes-Benz идва с вградени серийно фронтални въздушни възглавници за пътуващите на задните седалки. Опционалното съоръжение включва завиваща задна ос с ъгъл на завиване до 10 градуса и сведен диаметър на завоя с 2 метра.

Адаптивното въздушно окачване в композиция с PRE-SAFE Impuls Side системата проучва ситуацията на автомобила на пътя 1000 пъти в секунда. Благодарение на това в границите на няколко десети от секундата купето може да бъде повдигнато едностранно до 8 сантиметра, когато автомобилът е заплашен от непряк удар.
У нас продажбите на новата S-класа започват в три модификации. Цената на дизеловите S 350 и S 400 стартира надлежно от 215 400 лв. с Данък добавена стойност и 229 200 лв. с Данък добавена стойност, а при бензиновия S 500 е 249 500 лв. с Данък добавена стойност
Предлаганите модели са с деветстепенна автоматизирана скоростна кутия и задвижване на четирите колела, като серийното съоръжение включва още и скенер за пръстов отпечатък, прибиращи се дръжки, 360-градусова камера за паркиране, система за предотвратяване от обири и OLED централен екран.

Флагманът на Mercedes-Benz към този момент е разполагаем в шоурумите на оторизираните дилърства на Силвър Стар в София, Пловдив, Варна и Бургас, както и при Евро Старс в Русе. През идната година генералния дистрибутор за България ще предложи и осемцилиндровия вид S580 с вграден запалител генератор, както и plug-in хибрид с напълно електрически пробег до 100 километра.
 Ясни са цените на новата S-Klasse за България

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР