Новата руска посланичка Елеонора Митрофанова записа видеопоздрав към дамите по

...
Новата руска посланичка Елеонора Митрофанова записа видеопоздрав към дамите по
Коментари Харесай

В поздравление за 8 март руската посланичка сподели: Имам 4 деца и 8 внуци

Новата съветска посланичка Елеонора Митрофанова записа видеопоздрав към дамите по случай 8 март. Подобно на обръщението й по случай националния ни празник, и в този момент тя произнесе словото си на български език.

" Скъпи българки и съотечественици, драги приятелки и сестри, сърдечно Ви приветствам с Международния ден на дамата, който по традиция всяка година се чества на 8 март. На този безоблачен пролетен празник бих желала да изразя своята дълбока признателност и почитание всички вас, благи дами. Ролята на дамите в фамилията и обществото постоянно е била изключителна. Без вашата хубост, обич и грижа е невероятно да си показва днешния стремглав живот.

Вие освен създавате уютна атмосфера и домакински комфорт, дарявате топло въодушевление, само че и служите за образец в изкуството, науката, образованието, постигате триумфи във всички сфери. Искам да изкажа своето удивление към тези дами, които са посветили целия си живот на своята основна задача - майчинството, отдавайки всичките си сили за възпитанието на децата и внуците си. Имам 4 деца и 8 внуци. Много добре съм осведомена с насладите и компликациите, свързани с развъждането на деца по едно и също време с професионалното развиване. За благополучие в този момент разполагаме с доста повече благоприятни условия за сполучливо съвместяване на фамилен живот и кариера. Уважавам дамите, посветили се на работата си. Това е техният избор. Най-важното е, че през днешния ден ние имаме право на избор, което беше добито от нашите прародители. Мили дами, от цялата си душа Ви искам благополучие, здраве и чудесно въодушевление ", сподели Елеонора Митрофанова във видеозаписа, оповестен във фейсбука на съветското посолство в България.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР