Новата роля на Макс Боудън беше разкрита на фона на

...
Новата роля на Макс Боудън беше разкрита на фона на
Коментари Харесай

Новата роля на звездата от BBC EastEnders Макс Боудън беше разкрита на фона на напускането на Бен Мичъл

Новата роля на Макс Боудън беше разкрита на фона на неговото овакантяване на EastEnders след пет години игра на Бен Мичъл.

Беше обявено че Макс напуща ролята си на Бен тази година, като историята му за овакантяване наподобява стартира по-рано тази седмица, когато героят му е задържан за машинация. 29-годишният Макс към момента не е удостоверил, че напуща шоуто, само че представител на сапунката излезе с изказване, с цел да разгласи напускането на Макс от ролята.

Във вторник вечер Макс наруши мълчанието си в обществените медии, където той призна, че е било „ дяволско пътешестване “ в сапунената стратегия на BBC One, до момента в който благодари на почитателите за поддръжката им за неговата версия на Бен, който се играе от няколко други артисти от основаването на героя.

И в този момент е разкрита идната роля на Макс, защото артистът ще взе участие в сценичен план за продукцията по случай 30-ата годишнина на Birdsong, която е основана на романа на Себастиан Фолкс, и ще види артиста да обикаля места в Обединеното кралство...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР