Новата прическа на зам.-председателя на Има такъв народ Тошко Йорданов

...
Новата прическа на зам.-председателя на Има такъв народ Тошко Йорданов
Коментари Харесай

Тошко Йорданов лъснал гола глава от солидарност с Петър Илие...

Новата прическа на зам.-председателя на " ИТН " Тошко Йорданов стана шлагер в обществените мрежи. Там гъмжи от версии за какво сценаристът е решил да се обръсне гола глава и да прежали къдриците.

" Няма да разясня прическата си, нали сте умни всички. Мога да се майтапя доста, няма доста дълбоки всемирен послания, всички знаят по кое време сме се подстригвали в нашата група, може да ревизирате в интернет ", разяснява самият Тошко Йорданов при гостуването си в предаването " Лице в лице " по Би Ти Ви.

Фенове на Слави Трифонов си спомниха, че хората му си обръснаха главите през 1998 година в символ на митинг против свалянето на „ Хъшове” от ефира на Българска национална телевизия. Акцията се организира обществено сред Министерски съвет и Президентството под надпис „ Хъшовете се привеждат във тип, комфортен за властта”. Косите бяха събрани в две калъфки за възглавници, с цел да бъдат връчени на тогавашния министър председател Иван Костов и президента Петър Стоянов.

В обществените мрежи обаче набира поддръжници хипотезата, че Тошко е протегнал ръка на къдриците си в символ на взаимност с номинирания за вицепремиер и вътрешен министър Петър Илиев. Столичният юрист провокира вълна от яд с агресивното си държание в студиото на Нова тв, а от Българска социалистическа партия даже сложиха като изискване за поддръжка на кабинета на Има Такъв Народ, той да отпадне от неговия състав. Зевзеци пък пуснаха подписка „ Je suis Пешо " в отбрана на Илиев, който беше безапелационен, че няма да се откаже от поста..

" Ние няма да изтеглим Петър Илиев. Хайде всеки да си гледа неговата партия ", прикани Йорданов. После отхвърли и рецензиите към юриста за длъжността му на почетен консул на Барбадос.

" До колкото знам Петър Илиев няма никакви взаимоотношения с Барбадос. Почетен консул не е дипломатическа, нито държавна служба, тя е просто да се погали егото на индивида ", изясни сценаристът.

Той се възмути и от държанието на " Демократична България " и обединението на Мая Манолова.

" Това е изменничество от тяхна страна ". Така Тошко Йорданов разяснява отказването на поддръжка от страна на партиите на митинга. - Всичко, което договорихме на тия диалози, беше една прелестна стратегия с цели.

Една от партиите на митинга съобщи настояванията, съобщи хората, които стачкуват и целия митинг, съобщи Йорданов във връзка декларацията на " Изправи се, БГ! Ние идваме ", че отдръпва поддръжката си.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР