Новата предлага възможности, които не бива да пропускате. Водещият хазартен

...
Новата предлага възможности, които не бива да пропускате. Водещият хазартен
Коментари Харесай

Персонални предложения за активни клиенти в Бонус играта на WINBET

Новата предлага благоприятни условия, които не трябва да пропускате. Водещият хазартен оператор у нас е приготвил лични оферти за своите дейни клиенти, а в идващите редове ще ви разкажем малко повече за това.

Нова игра на стойност 10 милиона лв.
През август WINBET показа новата си , правеща лятото още по-вълнуващо и изпълнено с страсти. Общият награден фонд на промоцията доближава внушителната сума от 10 милиона лв., а измежду премиите са и 15 специфични медала, направени от чисто 24-каратово злато.
Изключителната WINBET Бонус игра продължава до края на септември, заради което към момента имате време да се включите. Очакват ви страхотни
бонус облаги, които могат да бъдат ваши във всеки един миг.

Бонус вагон - един от главните акценти на промоцията
Активните консуматори на WINBET евентуално към този момент са забелязали функционалността Бонус вагон - един от главните акценти в новата игра. 

Но какво съставлява той?
Ако в часовия период сред 11 часа и 11 часа на идващия ден сте създали предвиждания за най-малко 50 лв., можете да се включите в раздаването на разнообразни призове - кеш
бонус, безвъзмезден залог или безвъзмездни игри в казиното.
Общият награден фонд на
бонус вагона е впечатляващ - 7 милиона лв.. Ако сте се класирали за присъединяване, вие ще имате опцията да си изберете вагон и да видите каква е премията ви.

Какво друго можете да откриете в новата WINBET Бонус Игра?
Освен
бонус вагон, потребителите на оператора могат да употребяват и друга специфична функционалност, налична сега - бонус колело.
Тук общата стойност на всички награди доближава 3 милиона лв., а клиентите на оператора могат да се възползват от кеш
бонус, безвъзмезден залог, безвъзмездни игри или предметни награди - 10 броя смарт телефони, които могат да бъдат сменени за паричната им стойност по избор на потребителя.
Веднъж дневно всеки клиент на WINBET ще има опцията да завърти
бонус колелото, а след броени секунди и да разбере какво му е определил шансът. 

Медалите от 24-каратово злато
Най-специалният сегмент от лятната
бонус игра на WINBET несъмнено са 15-те медали от чисто злато, които ще се снабдят със притежатели до края на промоцията.
Ако сте получили най-малко 30
бонус вагона в границите на играта, вие ще бъдете включени в томболите за 15-те златни медала на WINBET. Ако сте измежду спечелилите, екипът на оператора ще се свърже с вас за конкретизиране по какъв начин можете да получите своята премия.

Докога продължава
бонус играта на WINBET?
Атрактивната лятна промоция на WINBET ще продължи до 30 септември, като всеки регистриран консуматор на оператора може да се включи в нея. В секция “Промоции ” на уеб страницата на компанията можете да откриете всички налични
бонуси и предложения за сегашния миг, както за нови, по този начин и за сегашни клиенти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР