Новата половинка на Виктор Стоянов Мария Тарашманова определено се откроява

...
Новата половинка на Виктор Стоянов Мария Тарашманова определено се откроява
Коментари Харесай

Гаджето на Виктор захапа момите от Ергенът

Новата половинка на Виктор Стоянов Мария Тарашманова несъмнено се откроява съществено на фона на участничките в „ Ергенът “, които скандализираха с изкуствено държание и осанка. Мария не пропусна да подчертае, че не не наподобява на Александра, Виктория, Дениз, Благовеста или която и да било от героините на „ Ергенът “ и се радва от обстоятелството.

Преди дни русокоската показа в обществените мрежи непоносимостта си към изкуствената хубост и беше повече от явно, че засяга някои от участничките в предаването. За разлика от гореизброените, Мария не си поставя никакъв грим, което е шокиращо за 21 в. Тя е без корекции по лицето и тялото, което също е необичайно за днешно време.

Припомняме, че психоложката Алекс да вземем за пример съвсем не се показваше пред камерите без грим. Особено на коктейлите тя се появяваше с извънредно тежък грим, който даже на моменти плашеше.

Рускинята Виктория пък бе оприличена от мнозина на бобър поради захапката, която има. Зъбите й са леко притеснителни за жена, която твърди, че е хубавица, написа kliuki. Дениз даже не трябва да се разяснява. Тя е напълно друг човек с и без грим. Дори и родната й майка може да не я познае, когато реши да си „ цапа “ лицето.

Оказва се, че всичко това Виктор го е забелязал и неслучайно не избра нито една за свое гадже след шоуто. Единствено с Александра поддържа някакъв контакт, само че той е единствено на другарска основа.

Връзката му с 25-годишната Мария наподобява сериозна. Девойката намерения, че ще се скрие от медиите, тъй като не е известна и не обявява любовта си с Виктор, само че не й се получиха нещата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР