Новата половинка на Сашо Кадиев - Ивелина Чоева, го отървала

...
Новата половинка на Сашо Кадиев - Ивелина Чоева, го отървала
Коментари Харесай

Клин клин избива: Новата на Сашо Кадиев го отървала от ужасе...

Новата половинка на Сашо Кадиев - Ивелина Чоева, го отървала от пристрастеността му към електронните игри. Още преди да се раздели с някогашната си жена Таня Кадиев не й изключително внимание, тъй като е буен геймър или най-малко по този начин се оправдавал, преди да срещне актуалната си обичана.

„ Пристрастен съм към електронните игри и това датира от 89-а година”, признава самият артист. „ След като се прибере в дома си, бърза да хапне и да седне на плейстейшъна. Сашо постоянно закъснява за работа, тъй като играе по цяла нощ игри. Накрая ляга за 2-3 часа и се успива. Той постоянно е глобяван за забавяне за предаването „ Преди обед”, защото е цъкал джойстика до ранни зори”, описаха пред " Уикенд " близки до арт фамилията на Катето Евро.

Любовта сред Сашо Кадиев и Ивелина се заражда още през есента на 2019 година, когато хубавицата гостува в предаването „ Преди обед”. Месеци по-късно аферата им продължава, а по това време водещият към момента е с дългогодишната си половинка Таня, от която има и щерка. Но очевидно любовта му с Чоева се е оказала в действителност мощна, тъй като преди няколко месеца той публично взе решението да напусне майката на детето си и да стартира на чисто с моделката. Двамата към този момент са дружно от година и половина и наподобяват доста влюбени.

„ Любовта има разнообразни лица. Всички желаеме човек до себе си, който да държим за ръка и с който да споделяме целия си живот. А това е най-сложното. Хората строят цивилизации, измислят изкуство, пътуват в Космоса, печелят милиарди, основават всичко с двете си ръце и с мозъка си, само че не могат да намерят и да съхраняват любовта “, разяснява в едно от дребното си изявленията артистът.

Преди броени дни той навърши 38 години, а малко преди рождения си ден влюбените се любуваха на любовта и слънцето в Италия. Двамата избраха Южна Италия за своя лятна дестинация, от кое място споделиха впечатляващи интимни фотоси. „ Влюбените се схващат между тях. По-добрите влюбени се почитат взаимно. Най-добрите влюбени живеят, с цел да се доверят един на различен. Големите влюбени живеят един в друг” - написа водещият на „ Преди обед” в инстаграма си и за първи път се изясни в обич на жена.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР