Новата половинка на Орхан Мурад – Камелия, го придружава навсякъде След

...
Новата половинка на Орхан Мурад – Камелия, го придружава навсякъде
След
Коментари Харесай

Орхан Мурад грее с нова жена до себе си

Новата половинка на Орхан Мурад – Камелия, го съпровожда навсякъде
След като се раздели с жена си Шанай, от която има щерка Сузанита, Орхан Мурад не остана дълго самичък. Напоследък той постоянно е засичан със симпатична русокоска, чието име е Камелия. По Гергьовден той я заведе даже на екскурзия до Германия, където евентуално е имал и присъединяване. Изпълнителят на „ Сто слънца “ има доста фенове из немско и евентуално е приел да пее за българските гастарбайтери в някое заведение в Щутгарт.

В самолета двамата се държали за ръце и личало, че са още при започване на трепетните си усеща.

За Камелия не се знае доста, като се изключи че е върла почитателка на Орхан Мурад. Тя знаела всичките му песни наизуст. Говори се, че точно поради нея изпълнителят разтурил брака си с Шанай. Неговото пояснение е, че връзката с някогашната му била изцяло изчерпана. Злите езици настояват, че Орхан бил вдлъбнат към този момент по своята почитателка и не желал да мами жена си, по тази причина и поставил завършек на брака си.

От индивида до себе си Орхан Мурад желал да му обезпечава нужното успокоение, да не го товари с проблеми и да не му брои парите по участия. Засега Камелия чудесно изпълнявала тези стремежи и била всеотдайна във връзката си с новия обичан.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР