Новата половинка на Асен Блатечки – Елеонора Янакиева, не само

...
Новата половинка на Асен Блатечки – Елеонора Янакиева, не само
Коментари Харесай

Новата на Блатечки се грижи за сина му от Диляна Попова


Новата половинка на Асен Блатечки – Елеонора Янакиева , освен към този момент се познава със фамилията и децата му, само че и с ненаситност се грижи за тях, написа Дъщерята на артиста Катерина е огромна и по-рядко се вижда с баща си и избраницата му, до момента в който синът му от Диляна Попова – Борил, прекарва много време в компанията на Елеонора и Блатечки .



Наскоро всички дружно като едно огромно семейство бяха на екскурзия до Париж, където Борил и синът на Ели посетиха Дисниленд.



Преди това 10-годишният наследник на Блатечки още веднъж бе с баща си и новата му жена, защото Диляна Попова бе на дълго странствуване в Коста Рика.

Моделката също има нов мъж в живота си – милионера Лъчезар Захариев , с който постоянно обикалят по екзотични дестинации. По време на воаяжите им дребният Борил е дружно с баща си и Елеонора, която се грижи за него като за собствен наследник.



Освен момченце на неговата възраст, 45-годишната Ели има и огромна щерка на име Мария, която е долу-горе на годините на щерката на Блатечки. Мария и Катето незабавно си допаднали и се схващат прелестно, разкриват близки до артиста.



Както неотдавна писахме, връзките сред секссимвола на българското кино и Елеонора са много съществени и нищо чудно скоро тя да му предложи брак.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР