Новата платформа ще стане достъпна по-късно тази годинаApple е повишила

...
Новата платформа ще стане достъпна по-късно тази годинаApple е повишила
Коментари Харесай

iOS 13 идва по-бърза и с редица подобрения

Новата платформа ще стане налична по-късно тази година

Apple е повишила доста скоростта на работа на някои функционалности на iOS, както и стартирането на приложения (източник: Apple)

Редица нови артикули разгласи Apple през вчерашния ден на годишната си конференция за разработчици WWDC 2019. Скоро се чака те да станат налични за потребителите по целия свят, като безспорно измежду най-важните е мобилната платформа iOS 13.

Новата версия на операционна система, под чието ръководство работи iPhone, идва с заричане за по-висока продуктивност. Според представители на Apple, доста нараснала е скоростта на работа на технологията Face ID, а също по този начин е интензивен и процесът на стартиране на приложения.

Сред подобренията в мобилната платформа iOS 13 са пълноценният нощен режим, обновената вградена сензорна клавиатура и прибавянето на повече функционалности, свързани с конфиденциалността.
още по тематиката
Сериозно модифицирани са и някои приложения, като задачата е била те да станат по-удобни и функционални. Добавени са също нови принадлежности за редактиране на фотоси и видео.

Новата операционна система iOS се чака да стане налична за потребителите на смарт телефони iPhone по-късно тази година.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР