Новата песен Най-доброто предстои в изпълнение на Александър Александров цели

...
Новата песен Най-доброто предстои в изпълнение на Александър Александров цели
Коментари Харесай

Новата песен Най-доброто предстои цели да вдигне духа

Новата ария " Най-доброто следва " в осъществяване на Александър Александров цели да повдигне духа на хората в тези сложни времена. Композицията с оптимистичното заглавие от няколко дни се върти в ефира на " Фолклор тв ".

Алекс разкри, че за основаването на парчето се е въодушевил от едноименното стихотворение на младия стихотворец Ихтиандър Борисов, а аранжиментът на Светослав Лобошки способства за шлагерното звучене на песента. Красивите нощни фрагменти са снимани в двора на хотелски комплекс в Кюстендил, а във видеото вземат участие и грациозните девойки от танцова групировка " Софистик-живо " с началник Елина Топалска, както и акордеонистът Любомир Борисов.

" Една заран, до момента в който преглеждах изявленията в обществените мрежи, попаднах на това стихотворение и си споделих, че от него може да стане чудесна ария. Мелодията зазвуча в главата ми и бързо записах на телефона си няколко разновидността. Изпратих ги на маестро Лобошки и с негова помощ нещата се получиха. Мисля, че след всичко неприятно през последните две години имаме потребност от положително обръщение, което да ни носи вяра и оптимизъм, а в тази ария слушателят ще го открие. Това е и моето благопожелание към всички за Новата година - вярвайте, че най-хубавото следва ", показа Алекс.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР