Новата песен на Папи Ханс го представи в светлина, в

...
Новата песен на Папи Ханс го представи в светлина, в
Коментари Харесай

Изневярата - личен избор с план и без гузна съвест! Но какво тогава е любовта за Папи Ханс?

Новата ария на Папи Ханс го показа в светлина, в каквато не сме виждали никой различен реализатор. В нея той възпя изневярата, като не я жигосах, както сме слушали в други песни. Защо? Просто тъй като съгласно него изневярата не е измежду огромните грехове на човечеството, а е персонален избор.

Виж още: Папи Ханс смени визията, а почитателите му го оприличиха на... Фики!

Това разяснява той в изявление и добави - в случай че изневярата се прави, то би трябвало да е съзнато, професионално и без гузна съвест. Папи Ханс призна, че нееднократно е изневерявал, само че сигурно е нарушение на пакт с колегата.

Виж още: Прея сподели изтънчено тяло по плажовете на Маями, певицата се стопи до неразбираемост

Самият той, когато е изневерявал, даже и без да са го хващали, се е чувствал като нарушител. А за какво изневерява? Защото любовта и сексът ясно се разделят, тъй като любовта е другарство, а сексът - потребността да бъдем мечтани, нещо като глъдка пресен въздух. 

Виж още: Гери-Никол откри 50 нюанса синьо на крилете на любовта в Тайланд

Папи Ханс разяснява и португалката, за която описа във VIP Brother. Преди три месеца артистът отишъл " да си я вземе " от Португалия, само че това, оказало се, не било толкоз просто. Там той схванал, че това не е изгарящата обич, която го е пратила там, а парещото отчаяние, с което се е сблъсквал тук.

Виж още: Бебето при свекървата за 10 дни - за какво не?! Джулката ще е съвременна майка

Папи Ханс призна още, че не може да прави компромис с външния тип на една жена. Идеалната жена съгласно него е Скарлет Йохансон, само че " с по-сбъркан нос ".

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР