Новата песен на младата и надарена Тита в дует с

...
Новата песен на младата и надарена Тита в дует с
Коментари Харесай

Мощен скандал! Дара се подигра с Тита, вижте как я унизи

Новата ария на младата и талантлива Тита в дует с рапъра Боро Първи „ Задната седалка “ провокира скандал с клипа и текста и за броени часове събра над 250 хиляди гледания и стотици мнения в най-известния музикален канал.

Сексапилната Тита този път не е оставила съвсем нищо на въображението, във видеото размята обилна гръд и радва окото и на мъже, и на дами.

Изпълнителката освен пъчи прелестите си, само че и ги възпява в провокативни рими: „ Аз не съм със теб, аз съм едни гърди напред. Мойте муцита танцуват, все едно че са балет. И се пляскат, и се шляшпат като джапанки в асфалт. Не стопират да ни дъвчат имената – жилибон. Хейтъри ще кажат, че е силикон “, цитира „ България Днес “.

Хейтърите не закъсняха, несъмнено, и бързо разпънаха горещата русокоска на кръст. Една от първите, които укори Тита за разкрепостено държание и творчество, е точно една от най-големите й съпернички Дара.

„ Да пееш к‘во се случва с циците ти - не звучи добре “, написа другата поп сензация на българската сцена в профила си в Инстаграм.

Потребители на най-модерната обществена мрежа акцентираха, че не схващат за какво Дара упреква Тита в долнопробност, откакто самата тя също има много какво да покаже от деколтето.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР